Een oorzaak van haaruitval bij zowel heren als dames kan een vorm van Alopecia zijn. Er zijn verschillende vormen waarbij het belangrijk is om via uw huisarts, een dermatoloog of huidarts te raadplegen.

 

Binnen Het Haarwerk Atelier vinden wij het belangrijk goede kennis te hebben van haar- en hoofdhuidaandoeningen, zoals Alopecia. Wij zijn geen medische specialisten, maar hebben wel een opleiding gevolgd waarbij we in staat zijn om te herkennen wat er speelt, en wat daarbij een goede haaroplossing is.

 

Er zijn verschillende vormen van Alopecia welke wij kunnen onderscheiden.

 

De diagnose is vaak duidelijk te stellen. De meest voorkomende vormen van Alopecia zijn Alopecia Areata, Alopecia Diffusa en Alopecia Androgenetica.

 

Welke haaroplossingen zijn er bij Alopecia?

 

Afhankelijk van de vorm van Alopecia kunt u kiezen voor, een haarwerk -geheel of gedeeltelijk-, of kiezen voor een behandeling met onze productenlijn dat zich richt op een dikker en voller uitziende haardos.

Ook de Djarling-hairweaving techniek blijkt vaak een gerichte en mooie oplossing. Vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (door bijv stress of chemo) en van nature dun haar, kiezen veelvuldig ook deze oplossing die wij naast onze (gedeeltelijke) haarstukken kunnen aanbieden.

Wij werken hiervoor met echt haar van Djarling, en kiezen aan de hand van het haar hoe dik het kabeltje/vlechtje dient te zijn, en hoeveel haar hieraan wordt bevestigd. Soms is één haartrends al voldoende, maar dit kunnen er ook meerdere zijn, om (tijdelijk) het haar te vermeerderen.

Vanzelfsprekend zijn zowel de haarstukjes als de weavings erop gericht geen schade toe te brengen aan het eigen haar.

 

 

Uw zorgverzekering vergoed bij bepaalde vormen van Alopecia, en een medische indicatie, een deel van de kosten doordat wij ANKO gecertificeerd zijn én contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars.

 

Onze haaroplossingen

bij verschillende vormen van Alopecia

Meer informatie of afspraak maken?

Email: info@hethaarwerkatelier.nl

Telefoon: 085-1308366

Kwaliteit in haarwerk en service! Ruime keuze en snelle levering van pruiken van synthetisch haar en echt haar.

Gecertificeerd haar- en hoofdhuiddeskundige. Behandelproducten voor haar en hoofdhuid. Een goede verzorging voor verschillende haartypen en condities van de hoofdhuid.

Mutsjes en sjaals

Ruime keuze aan stijlvolle sjaals en mutsjes, zowel draagbaar voor de dag als nacht.

Eenvoudig zelf stylen en modelleren met de clip in extensions, passend gemaakt bij uw eigen haar en stijl.

Iedere dag een voller of langer model in een hand-omdraai. De haaraanvulling die middels de speciale, haarvriendelijke Djarling-weaving techniek wordt geplaatst.