Wie clip in extensions draagt heeft een natuurlijk ogend, vollere of langere haardos. Wie mooi haar heeft van zichzelf, maar net wat extra slag, volume of lengte, in het haar wil, zijn clip in extensions een must have.

De naam zegt het al, de clip in extensions, zijn eenvoudig in, en uit, het haar te clippen. Met onze tips is het voor iedereen mogelijk dit zelf in het eigen haar aan te brengen, zodat het ook niet zichtbaar is dat u clip in extensions draagt.

In ons Haarwerk Atelier hebben wij clip in extensions van echt haar en synthetisch haar.

 

Welke en hoeveel clip in extensions kies ik?

Wij adviseren graag welke clip in extensions het mooist passend is bij uw haar. Graag nodigen wij u uit in ons Haarwerk Atelier om de mogelijkheden van clip in extensions samen te bekijken. Wij werken via onderstaand stappenplan.

 

Stap 1: Uw wensen

 

Telefonisch of per email kunt u een afspraak maken. Het is handig om voorafgaand aan de afspraak een foto van de achterzijde van uw haar toe te sturen. Wij kunnen dan voorafgaand aan de afspraak alvast clip in extensions voor u selecteren. Uiteraard is het ook mogelijk dit tijdens de afspraak samen te bekijken.

 

Stap 2: Passen en Proberen

 

U komt langs in ons Haarwerk Atelier. Wij passen en proberen dan samen de door ons geselecteerde clip in extensions.

 

Stap 3: Clip in extensions passend bij uw haar

 

Met de tips en bijgeleverde verzorgingsproducten kunt u thuis, iedere dag uw clip in extensions toevoegen aan uw eigen haar, voor een extra volle of langere haardos.

 

 

 

Afspraak maken? 

email: info@hethaarwerkatelier.nl

telefoon: 085-1308366