Dun of dunner wordend haar kan ervoor zorgen dat de hoofdhuid meer zichtbaar wordt en het haar niet meer zo valt als u graag wilt. Dun of dunner wordend haar heeft verschillende oorzaken, het is bijvoorbeeld erfelijk bepaald, door een hormonale verandering, stress of een vorm van alopecia. Bijna alle mannen krijgen te maken met dunner wordend haar, wat zich uit in inhammen, kale plekken of volledige kaalheid.

Vrouwen met dun haar föhnen of stylen vaak het haar, zodat er meer volume komt, en het dunne haar minder zichtbaar is. Het toevoegen van een haarstuk in het dunnere haar, of het bieden van de juiste verzorging, kan al veel betekenen voor uw kapsel.

Oplossingen voor dun of dunner wordend haar

Onze haarwerk en haarstuk oplossingen zijn zowel geschikt voor mensen die op zoek zijn naar aanleiding van een medische oorzaak, alswel voor mensen die vanuit cosmetisch oogpunt een mooi haarwerk of haarstuk willen.

Wij bieden haarstukjes, (gedeeltelijke) haarwerken, welke zeer goed geschikt zijn als haaraanvulling voor mensen bij wie het haar bovenop het hoofd dunner wordt. De haarstukken vormen een natuurlijk geheel met uw eigen haar.

 

Hairweavings ook geschikt voor dun of dunner wordend haar

Zowel voor dun haar naar aanleiding van een medische aandoening, alswel om cosmetische redenen, is onze haarvriendelijke hairweaving-methode ook geschikt. Haarvriendelijk wil zeggen dat er niet aan het haar wordt getrokken en dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën, zoals lijm, waardoor het eigen haar schade kan oplopen.

Ook voor mensen die chemotherapie ondergaan of hebben ondergaan, eventueel met ondersteuning van de ice-cap, en dunner haar hebben zijn de hairweavings geschikt. Zowel een haarvermeerdering als een haarverlenging kan tot de mogelijkheden behoren.

Juiste verzorgingsproducten voor dun of dunner wordend haar

Producten met de goede ingrediënten en het juist gebruik zijn essentieel voor een goede voeding van de hoofdhuid, het haarzakje en gezond haar. Door onze opleiding in haar- en hoofdhuiddermatologie en ons eigen producten aanbod kunnen wij u zowel in de salon als voor thuisgebruik adviseren over de juiste producten voor uw haar en hoofdhuid.

Niet alleen voor vrouwen geldt dat goede verzorging van de haar- en hoofdhuid veel voor het haar kan doen. Ook voor mannelijke kaalheid of dunner wordend haar geldt dat het behoud van het haarzakje, en dus het eigen haar, ‘verlengd’ kan worden met de juiste verzorging.

Wij adviseren u graag welke haaroplossing voor u geschikt is. U kunt zowel telefonisch als via de e-mail een afspraak maken.

 

 

 

 

 

Afspraak maken? 

email: info@hethaarwerkatelier.nl

telefoon: 0299-675360