Wij schenken veel aandacht aan de haar, maar vooral aan de hoofdhuidverzorging. In tegenstelling tot de gezichtshuid wordt de hoofdhuid vaak vergeten, echter groeit het haar uit de hoofdhuid, en heeft een goed verzorgde hoofdhuid, alles te maken met gezond en mooi haar.
Wij bieden voor de haar- en hoofdhuidverzorging een speciale productenlijn, geschikt voor verschillende type hoofdhuidproblemen.
Wij zijn gecertificeerd haar- en hoofdhuiddeskundigen, waardoor wij problemen in het haar en de hoofdhuid kunnen herkennen, en adviseren over de juiste verzorging.

Hoofdhuidverzorging voor mannelijke kaalheid

Kalende mannen of vrouwen kunnen haaruitval hebben, ontstaan door Alopecia Androgenetica. Een genetisch bepaalde vorm van Alopecia, welke vroeg of laat haaruitval tot gevolg heeft. Door gebruik te maken van de juiste verzorging kan de levensduur van het haarzakje worden verlengd, waardoor het behoud, en uitval van het haarzakje met een aantal jaren wordt verlengd. Door de juiste voeding wordt het haarzakje op het hoofd behouden, en wordt het mannelijk hormoon in het haarzakje welke haaruitval tot gevolg heeft, geremd.
Naast cosmetische haaroplossingen die wij bieden in de vorm van clip in extensions, een haarstukje en (echt haar) Djarling hairweavings, adviseren wij veelal producten te gebruiken voor de verzorging van het eigen haar en de hoofdhuid, zodat dit zo gezond mogelijk blijft.

Hoofdhuidverzorging bij of na een (crash) dieet

Na of tijdens een dieet of na een maagverkleiningsoperatie, kan men dunner haar of haaruitval ervaren. Door het juiste product te gebruiken kun je je hoofdhuid stimuleren en voeden, zodat het haarzakje zo min mogelijk wordt aangetast door een mogelijke schommeling van hormonen.

Hoofdhuidverzorging tegen haar- en hoofdhuidveroudering

Evenals we de anti-verouderingscremes voor het gezicht kennen, zijn deze ook beschikbaar voor de hoofdhuid. De shampoo en conditioner die wij bieden, bevorderen de gezonde aanmaak van micro organisme, nodig voor een gezonde en veerkrachtige hoofdhuid en haar. Veelgebruikt voorbeeld is het geven van voeding aan planten, bevorderlijk voor het groeien van een mooie gezonde plant. Zo werkt dit ook bij het gebruik van de juiste, voedende shampoo en conditioner.

Hoofdhuidverzorging bij roos, schimmel of psoriasis

Een antibacteriele, kalmerende en preventieve haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten behoren ook tot de productenlijn. Zowel voor droge, als vette roos. Wij merken dat mensen die deze problemen ervaren vaak al op de goede weg zijn, en voedingstips, zoals het eten van meer fruit, en minder tot geen gefrituurde voeding, deze shampoo en conditioner als waardevolle aanvulling ervaren. De producten hebben een zuiverende werking, zonder de talgklieren op de hoofdhuid overmatig te stimuleren.

Hoofdhuidverzorging voor de zeer gevoelige huid

Voor de extra gevoelige hoofdhuid hebben wij in onze productenlijn een verzachtende en kalmerende lijn welke geschikt is voor verschillende problemen en gevoeligheden van de hoofdhuid.

Hoofdhuidverzorging voor overmatige talgproductie

Een overmatige talgproductie van de hoofdhuid, oftewel een vette hoofdhuid, heeft een verzorging nodig met een specifiek product welke de talgproductie remt. Niet alleen voor pubers is dit een zeer geschikte verzorgingslijn.

 

Heeft u last van haar of hoofdhuidproblemen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons, en wij adviseren u graag over de juiste verzorging voor u.