Oplossingen voor kaalheid bij heren

Voor de man bieden wij de volgende haaroplossingen:
goede verzorgingsproducten
-volledige haarwerken
-gedeeltelijke haarwerken

Verzorgingsproducten voor een gevoede hoofdhuid en haarzakjes

Dunner wordend haar of kale plekken in het haar bij mannen wordt in een groot deel van de gevallen alopecia androgenetica genoemd. Het is genetisch bepaald hoe lang het haarzakje mee gaat, en voor een deel ook afhankelijk van de verzorging. Immers een gezonde, en gevoede hoofdhuid zorgt ervoor dat het haarzakje langer mee gaat, en permanente haaruitval wordt uitgesteld.

Haarwerken voor heren

Naast een goede verzorging kan er gekozen worden voor een geheel of gedeeltelijk haarwerk. Bij volledige kaalheid bieden wij in onze collectie voor de mannen gehele haarwerken. Er is hierin keuze in binnenwerken, afhankelijk van uw leefstijl kunnen we hierin samen een keuze maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veel sporten. Wanneer u veel sport en transpireert heeft dit invloed op de keuze van het binnenwerk.

Een gedeeltelijk haarwerk, veelal boven op het hoofd geplaatst, kan met lijm of tape worden bevestigd. De haarstukjes worden op zo’n wijze op maat gemaakt dat dit versmelt met het eigen haar, en er geen verschil zichtbaar is tussen het eigen haar en dit van het haarstuk.

Een verkeerd misverstand blijft dat een haarstukje kan beperken in activiteiten, zoals zwemmen. Dit is onjuist. Het haarstuk zit goed bevestigd, en hiermee kan ook (onderwater) gezwommen worden.
Het resultaat bij mannen is fraai. Het geeft een zichtbaar resultaat en geeft een jonger uiterlijk.

Wanneer er sprake is van beginnende kaalheid adviseren wij de heren direct gebruik te maken van onze productenlijn. Wanneer men zelf op het punt is dat het haar zichtbaar dunner oogt, adviseren wij een haarstukje te dragen, zodat het voor anderen niet zichtbaar is, dat er gebruik wordt gemaakt van een (permanent) haarstukje. Het haarstuk voelt als het eigen haar.
In tegenstelling tot voor de dames, wordt een haarstuk bij alopecia androgenetica niet vergoed voor de heren. Dit is vastgesteld door de verzekeraars.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden voor u persoonlijk te bespreken.