Mooi haar is niet vanzelfsprekend. Het uitzoeken van een haarstuk kan om medische of cosmetische redenen. U heeft last van haaruitval, of van nature dunner (wordend) haar. Óf, u wilt graag het gemak van een mooi haarstuk wat extra volume geeft aan uw haar, of zorgt voor een eenvoudige modellering van uw haar, wat de hele dag goed zit. Wij hebben verschillende haarstukken, in iedere gewenste lengte en kleur. Deze kunnen zowel van synthetisch als echt haar zijn.

 

Haarstukken van echt haar

 

Het voordeel van een haarstuk van echt haar is dat deze in iedere gewenste kleur kan worden gekleurd in ons Haarwerk Atelier, en indien u uw haar vaak styled, meegestyled kan worden in ieder gewenst model.

 

Haarstukken van synthetisch haar

 

Synthetische haarstukken worden ook veel gebruikt in het haar en is niet van echt te onderscheiden. Wanneer u niet vaak wijzigt van haarkleur en model, is een haarstuk van synthetisch haar voor u ook een hele mooie toevoeging. Vaak zien wij dat synthetisch haar ook in krullend haar, een mooie aanvulling is.

 

Voor zowel haarstukken van echt haar als van synthetisch haar bieden wij een ruim aanbod, zodat wij altijd het passende haarstuk in huis hebben.

 

Welk soort haarstuk is geschikt voor mij?

Telefonisch en per email kunt u vrijblijvend een eerste afspraak maken. Wij adviseren u tijdens deze afspraak over de mogelijkheden naar aanleiding van uw wensen. Er zijn veel verschillende soorten haarstukken. Haarstukken welke bijvoorbeeld de pony voller maken, of juist de kruin. Tevens is er keuze in bevestiging, een vast systeem, zoals de Djarling weaving techniek, of een flexibel systeem, zoals de clip in extensions. Aan de hand van uw wensen, qua looks en in stylingsgemak, laten wij de verschillende mogelijkheden voor u zien.

 

Afspraak maken? 

email: info@hethaarwerkatelier.nl

telefoon: 085-1308366