Hairweaving is trending. Het is al lange tijd niet meer weg te denken uit het haar van onze tv en filmsterren, en al langere tijd ontwikkelen hairweaving studio’s zich in het specialisme, en zo ook wij in ons Haarwerk Atelier.

Wij hebben ons de (van oorsprong) Scandinavische, haarvriendelijke hairweaving techniek van Djarling eigen gemaakt, en hiervoor diverse trainingen gevolgd, zodat we de hair-weaving kunnen aanbrengen, zonder dat we uw eigen haar beschadigen. Het weefsysteem is duurzaam, comfortabel en niet zichtbaar.

Djarling – hairweaving: wat is het?

Middels het aanbrengen van een dun u vormig kabeltje, op de hoofdhuid onder het haar, kan er extra haar tussen uw eigen haar worden gezet.

De door ons gehanteerde techniek zorgt ervoor dat u het haar niet voelt zitten, en als één geheel opgaat met uw eigen haar.

Wij selecteren voor u verschillende (echt) haar melanges, zodat deze naadloos aansluit bij uw eigen haar.

U schaft de haar-trends, of matten, eenmalig aan, en deze kunnen zo vaak u komt worden terug geplaatst in het haar.

Doordat uw eigen haar groeit, zal het haar dat is ingevlochten mee groeien, waardoor de haar-trends, naar beneden meegroeien.

Door deze, net als uw kappersbezoek, iedere 6 tot 8 weken los te laten halen en opnieuw te laten plaatsen door ons, zit u haar weer volledig in model.

 

Kunnen hairweavings onzichtbaar gedragen worden?

Djarling hair-weavings kunnen ook wanneer u vaak een staart draagt geheel onzichtbaar gedragen worden. Wij houden hier rekening mee bij het plaatsen van de vlechten in uw haar.

U zult merken dat u doordat u haar is aangevuld, uw haar eenvoudig kunt stylen en bijvoorbeeld een mooie dikke paardenstaart heeft.

Niemand zal dus zien dat u gebruik maakt van ‘extra’ haar in de vorm van hair-weaves, maar alleen zien dat u een mooie haardos heeft.

 

Waarom hebben wij gekozen voor Djarling hair?

De Djarling hairextensions, of hairweaving-matten genoemd, zijn ontwikkeld door de Deense Jette Djarling. Djarling hair is de leider in de markt, zowel de hairextensions als het systeem.

Djarling hairextensions bestaan uit 100% echt haar en is een mix van Indiaas en Europees haar. Het haar komt op een natuurlijke manier overeen met het Nederlandse haar.

Het natuurlijke haar, passend bij dit van de Nederlandse vrouw, icm het zeer haarvriendelijke systeem, maken dat wij in het Haarwerk Atelier de keuze hebben gemaakt voor Djarling.

In het voorjaar van 2019 zijn wij getraind door RTL presentatrice en importeur van Djarling hair: Mariëlle Bastiaansen.

 

Prijzen van Djarling hairweavings

Djarling haarvermeerdering of verdikking vanaf € 235

Djarling haarverlenging vanaf € 500 (minimale lengte van het eigen haar dient voor een haarverlenging 25-30 cm te zijn)

 

Omhoog plaatsen Djarling haar – 1 kabeltje/vlechtje: € 75

Omhoog plaatsen Djarling haar – 2 kabeltjes/vlechtjes: € 100

Omhoog plaatsen Djarling haar – 3 kabeltjes/vlechtjes: € 125

 

Het leveren en aanmeten van hairweavings is altijd maatwerk. Om u toch een indicatie te geven, geven wij hierbij graag een uitleg.

Bij de eerste behandeling koopt u Djarling Hair. Deze kosten zijn eenmalig. Afhankelijk van hoe u het haar verzorgt kan het haar lange tijd mee gaan. Gemiddeld gaat het haar een jaar mee.

 

Voorbeeld 1 – Djarling hair vermeerdering of verdikking

U wilt graag voller ogend haar, een haarvermeerdering of verdikking genoemd. Samen met u bekijken wij hoeveel banen/kabeltjes u nodig heeft. Wij bevestigen het haar met speldjes in uw haar zodat u eerst een goede indruk krijgt.

Veelal zetten we dan per kabeltje 3 trendjes, of matjes met Djarling haar.

Prijs voor de eerste afspraak – aankoop van het haar: 3x € 80 = € 240

Prijs voor het vlechten van het kabeltje: 1x € 75 = € 75

Totaal prijs eerste afspraak: € 240 + € 75 = € 315

De totaalprijs is inclusief advies, knippen (van het (eigen) haar zodat alles één geheel vormt en mooi in model zit) en stylen.

Vervolgens komt u iedere 6 tot 8 weken bij ons terug om het kabeltje omhoog te laten plaatsen a € 75 per afspraak.

 

Voorbeeld 2 – Djarling hair verlenging

U wilt graag langer haar, een haarverlenging met Djarling hair is dan een hele mooie, natuurlijk ogende oplossing. Samen kiezen wij de juiste kleur bij uw eigen haar.

Voor een haarverlenging wordt er gebruik gemaakt van 2 kabeltjes/vlechtjes.

Per kabeltje hebben we gekeken wat het mooiste is en plaatsen we op de bovenste 2 trendjes/matjes, en op de onderste 3 trendjes/matjes.

Prijs voor de eerste afspraak – aankoop van het haar: 5x € 80 = € 400

Prijs voor het vlechten van twee kabeltjes: € 100

Totaal prijs voor de eerste afspraak: € 500

Vervolgens komt u (afhankelijk van hoe snel uw eigen haar groeit) iedere 6 tot 8 weken bij ons terug om de kabeltjes omhoog te laten plaatsen a € 100 per afspraak.

 

Het haar is uw eigendom, deze kosten komen dus alleen terug wanneer dit aan vervanging toe is. Aangekocht en gedragen haar kan vanzelfsprekend niet meer aan ons geretourneerd worden.

 

 

Afspraak maken? 

email: info@hethaarwerkatelier.nl

telefoon: 085-1308366