Stap 1: Afspraak maken

Stap 2: Eerste afspraak – selectie haarmatten en eerste weaving

Stap 3: Vervolg afspraak maken

Wellicht heeft u al het een en ander gelezen over hairweaving als methode voor uw haaraanvulling. Mocht u toch meer informatie wensen, kunt u ons altijd bellen of mailen om uw vragen te stellen.

 

Indien uw keuze is gevallen op het laten zetten van haarmatten met de Djarling haarweef-methode, kunt u een afspraak maken voor het laten vlechten van het haar. Belangrijk om te weten is dat uw eigen haar tenminste 30 cm dient te zijn (schouderlengte).

 

Stap 1 Afspraak maken – u kunt telefonisch, per email of via ons contactformulier een afspraak maken.

Wij helpen u bij het inzetten van weavings in onze atelier ruimte. Het is ook mogelijk om in een van onze privé salonkamer geholpen te worden. Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak. 

 

Stap 2 Eerste afspraak – indien u voor het eerst bij ons komt, plannen wij ruim de tijd  voor u in. Naast het plaatsen van het haar, zullen wij u voorzien van meer informatie over het haar waar wij mee werken en samen uw haar(aanvulling) kiezen.

We zullen voor u passend haar selecteren en een aantal mogelijkheden bekijken, alvorens het haar in te vlechten. De eerste afspraak zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, afhankelijk van hoeveel vlechtjes en haarmatjes er geplaatst zullen worden.

Wanneer nodig zal uw eigen haar, met de haaraanvulling, in model worden geknipt.

 

Stap 3 Vervolg afspraak – na 6 tot 8 weken plannen we een vervolg afspraak waarin we de fijne vlecht(jes) in uw haar loshalen, en de  haarmatjes tijdens de eerste afspraak aangeschaft, weer omhoog plaatsen.