Veel mensen worden geconfronteerd met haaruitval. Iets wat je vaak op het eerste gezicht niet ziet, doordat het haar zo gestyled is dat het niet opvalt, of men petjes, hoedjes of sjaals draagt. Zowel bij mannen als vrouwen kan haaruitval op iedere leeftijd, door verschillende oorzaken optreden.

Uitval van haar is normaal. Ieder mens verliest 50 tot 120 haren per dag. Is er echter sprake van overmatig haarverlies kan dit zichtbare gevolgen hebben in de vorm van kale plekken of een beduidend dunnere haardos.

Oorzaken haaruitval

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een erfelijke ziekte, stress, hormonen of als gevolg van een (chemo) behandeling. Wat de oorzaak ook is van het haarverlies, er zijn verschillende oplossingen om het haarverlies te beperken of de zichtbaarheid op te lossen door toevoeging van een mooi geheel of gedeeltelijk haarwerk.

 

Wij bieden verschillende producten: verzorgingsproducten voor verzorging van hoofdhuid, haarzakje en het haar, haarwerken en pruiken, haaraanvullingen in de vorm van hairweavings en clip in extensions.

 

Welk product voor u geschikt is, hangt af van uw wensen, zowel in gebruik als welk resultaat u voor ogen heeft.

 

Wij adviseren u graag in ons Haarwerk Atelier over het geschikte product passend bij uw haaruitval en wensen. U kunt hiervoor direct een afspraak maken, zowel telefonisch als online via het formulier.

 

Onze haaroplossingen

voor cosmetische- of medische haarproblemen

Meer informatie of afspraak maken?

Email: info@hethaarwerkatelier.nl

Telefoon: 085-1308366

Kwaliteit in haarwerk en service! Ruime keuze en snelle levering van pruiken van synthetisch haar en echt haar.

Iedere dag een voller of langer model in een hand-omdraai. De haaraanvulling die middels de speciale, haarvriendelijke Djarling-weaving techniek wordt geplaatst.

Haar- en hoofdhuidverzorging

Gecertificeerd haar- en hoofdhuiddeskundige. Behandelproducten voor haar en hoofdhuid. Een goede verzorging voor verschillende haartypen en condities van de hoofdhuid.

Mutsjes en sjaals

Ruime keuze aan stijlvolle sjaals en mutsjes, zowel draagbaar voor de dag als nacht.

Eenvoudig zelf stylen en modelleren met de clip in extensions, passend gemaakt bij uw eigen haar en stijl.