Advies nodig over een pruik of haarwerk?

Raadpleeg onze werkwijze, en contactgegevens voor meer informatie!

Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken.

Pruiken

in alle prijsklassen

Het uitzoeken van een pruik kan om verschillende redenen. U verliest uw haar door een haaraandoening, hormonale verandering of chemokuur. Wij bieden pruiken van hoogwaardige kwaliteit, zowel van echt haar als synthetisch haar. Welk materiaal het beste bij u past hangt oa af van uw leefstijl, gewenste stylingsgemak en gevoeligheid van uw hoofdhuid.

Op basis van onze eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is dat u goed advies krijgt bij het kiezen van een pruik en het materiaal, kleur en model, maar ook tips voor het goed en eenvoudig opzetten en onderhouden van de pruik.

Welke pruik kies ik?

Een pruik, of door toenemende kwaliteit, ook wel haarwerk genoemd, moet in onze ogen in ieder geval voldoen aan het volgende: de pruik moet goed bij uw gezicht passen qua model en kleur, goed bij de vorm van uw hoofd passen, zodat deze comfortabel zit, en natuurlijk aanvoelen.

Uiteraard moet een pruik ook passend zijn bij uw leefstijl. Er zijn pruiken waarmee u kunt sporten, douchen en slapen. Wij denken graag met u mee en adviseren welke pruik het beste bij u past.

Kosten van een pruik

Omdat de aanschaf van een pruik ook voor een tijdelijke periode kan zijn, vinden wij het belangrijk dat het ook binnen ieders budget past. Wij bieden pruiken in verschillende prijsklassen aan.

Onderhoud van de pruik

Omdat de aanschaf van een pruik een grotere uitgave is, bieden wij onze pruiken altijd aan met een verzorgingspakket voor het onderhoud van het haarwerk. Goed onderhoud draagt bij aan het draagcomfort en de levensduur van het haarwerk.

Pruiken voor mannen, vrouwen en kinderen

Al jaren verzorgen wij haar voor Stichting Haarwensen. In onze kapsalon verwelkomen wij regelmatig kinderen met lang haar die voor dit goede doel hun gespaarde, lange haren doneren aan Stichting Haarwensen. Kinderen getroffen door kaalheid worden door Stichting Haarwensen verblijf met een mooi haarwerk.