Wat kost een pruik of haarwerk?

Wanneer u door chemotherapie, of een andere medische oorzaak een pruik of haarwerk moet kiezen, heeft u altijd recht op een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent wordt een deel van de kosten van de pruik of het haarwerk vergoed.
Wij helpen u altijd bij het berekenen van de kosten, en bieden u bij het kiezen van het haarwerk altijd verschillende prijsklassen aan. Bij deze berekening leggen wij u uit wat binnen uw eigen verzekeringspakket valt, en wat de hoogte is van uw eventuele eigen bijdrage.
Wij vinden het belangrijk om uw haarwerken in verschillende prijsklassen te laten zien. Enerzijds om de kosten van de pruik binnen ieders budget te laten vallen, en anderzijds om te laten zien wat de verschillen zijn tussen de binnenwerken van de haarwerken. U ontvangt van ons dus ook altijd informatie en uitleg over welke haarwerken er beschikbaar zijn en passend zijn voor u.

Kosten van een synthetisch haar haarwerk tov een echt haar haarwerk

De kosten van een pruik van synthetisch haar liggen lager dan deze van echt haar. Veelal zien wij dat wanneer u een pruik kiest voor tijdelijk haarverlies onze synthetische haarwerk collectie met comfortabele binnenwerken mooi passend is, en men kiest voor het gemak van een synthetisch haarwerk en hiervoor ook een lagere prijs betaald.

Wat zit er in onze prijs van het haarwerk inbegrepen?

Omdat wij het belangrijk vinden dat u uw haarwerk goed en comfortabel kan dragen, bieden wij altijd een gratis service pakket aan, waarbij wij nazorg bieden.
Daarbij verzorgen wij de verzorgingsproducten en de standaard waarop u uw haarwerk thuis kunt verzorgen.
Voor haarwerken en pruiken van echt haar is het natuurlijk mogelijk om deze door ons te laten stylen, zodat uw haarwerk altijd mooi in model zit, en goed verzorgd blijft.
De prijzen voor onderhoud van uw haarwerk van echt haar, zijn bij ons op aanvraag beschikbaar, en is afhankelijk van oa de lengte van het haar en de verzorgingswensen vanuit u.

Hoe kan ik de kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?

Uiteraard helpen wij u hierbij en nemen wij dit voor u uit handen. Lees meer over onze declaratie service en de hoogte van de basisvergoeding op deze pagina:… … …

Declareren bij uw zorgverzekering